Ahad, 11 September 2011

sebulan bersawang : Selamat Hari Raya :)

Assalamualikum
Agak lama ak tak menulis disini.. sebulan juga huhuhu…busy?? Urm mungkin juga ,, or mungin sebab baru2 ini banyak juga benda yang berlaku kat hidup ak , tapi x pe ak amik sebagai proses pematangan (errr boleh gna ke perkataan nie??)  hahhaa apa2 je la…

**************************

X terlambat rasanya ak nak ucapan kan selamat hari raya maaf zahir dan batin spesel untuk pembaca blog ak ( urm still ada ke?? Sebulan ak tinggalkan bersawang) .. ak sebenarnya tak tahu nak menulis urmm tak ada idea.. ak menulis pun hanya disebabkan kerinduan yang amat sangat kat blog satu2ny kesayangan jantung hati ku nie heheheehe..

**************************

Dari ak melalut tak tentu pasal , ak rasa better ak tunjuk sikit pengalaman raya ak tahun nie…

Raya 1st

Family ak dengan tetiba nak buat kelainan tanpa dirancang .. semua pakat pakai jubah ..
Masa family pic nie.. ak asyik gelak je hahaha.. x tahan konon2 ngah kat arab :P


 Raya 2nd

Ak konvoi ngan member sekolah ak .. happy walaupun konvoi kitaorg semakin berkurang saban tahun.. x pe tradisi mesti diteruskan!! (Ceh semangat pla)





 Raya 3rd

Arinie family ak buat open house er  silap bukan open house .. kang org cakap perasan artis / datuk / orang kenamaan pla heehehehe.. kitaorang buat makan2 sikit

uncle rock ak.. kat dlm umah pn pakai cermin mata hahaha




Part paling lucu siap ramai2 berkumpul buat ucapan raya... mcm dendang perantau pla.. hahahaha

video






Raya keempat

Cousin ak belah arwah bapa kawen .. huhuhu paling terkilan x sempat tengok dia akad nikah kat masjid daerah Sandakan.. huhuhu kitaorang lambat bersiap… apa pn “selamat pengantin baru kak hjh dayang!!” semoga bahagia hingga ke akhir hayat

Raya kelima

Ak n family ikut antar pengantin baru my lovely cousin g majlis pihak sebelah lelaki..





Raya ke enam

Still ngan majlis cousin ak … kali nie pla majlis reception sebelah pengantin pempuan ( majlis sebelah cousin ak la kiranya)..

Raya ke 9

aik still raya g hehehee ..

hehehe thanks family ak sbb still celeb bzday ak :)
ucapan kat hp, facebook n smua2 la.. thanks smua :) ak hargai sesgt :)




Ok sekian terima kasih.. J
Sory sebab tulis pasal personal .. boring + rindu pnya pasal kan