Rabu, 10 Ogos 2011

1st doodle mimiesaienie

Salam 

Hari nie sedar x sedar dah hampir kepertengahan bulan mulia Ramadhan Al mubarak.. n sedar x sedar juga ak dah lama x update blog ak ..rindu 2 tak payah nak cakap la.. baru paham perasaan org yg kata indu kat blog ( sebelum nie pertikaikan sebenarnya.. pelik bila orang cakap indu kat blog dia.. alah blog kan blog bukan ny org hehehe ) da kena kat diri sendiri bru paham hehehehe...Bukan apa mimie busy sedikit sebab amik tempahan buat kuih raya secara kecil2an percubaan pertama mencari duit hasil titik peluh sendiri.. harap2 berjaya.. amin

******************************

Berbalik kepada tajuk diatas .. busy2 mimie pn mimie sempat buat my own first doodle.. yelah sekarang smua nak ada doodle sendiri mimie pn x nak ketinggalan la hehehe .. ok jum tgk doodle mimie.. 
*
*
*
*
*

amcm ?? apakomen korg? 


Dr awl hingga akhir doodle nie mimie buat sorg.. 1st mimie lukis pas2 scan .. touchup n warna kat photoshop .. siap :)


Kalau suka klik like.. n please komen :)

10 ulasan:

  1. comelnya doodle!! tp sya xkreatif..mang xau wat..
    :(

    BalasPadam
  2. wahhh lukis tgn..patut lah lawaa..hehhehe

    BalasPadam
  3. betol2 macam orang. dudel saye pendek kemetot je. hehe

    BalasPadam
  4. @missVivo : mimie pn x kreatif saje try .. t cuba la byk buat latihan.. anyway thanks dear


    @etong : mimie x pandai kalau straigth terus gna photoshop da try x lawa..

    thank awk.. kiut apa 2

    BalasPadam
  5. waaaa,ble nak reti buat dudel ni,huk3

    BalasPadam
  6. @tasha : slow2 k t try la...

    @ain azmi : yup lukis sendiri :)

    BalasPadam
  7. comel^^
    mun pun xreti nak lukis..

    BalasPadam