Sabtu, 1 November 2014

Hello 1st November , its me mimie , i cant sleep to night

Assalamualikum

Ahackssssss tajuk entry tak boleh blah , 
serius aku tak boleh tido , dah la konon-konon tadi bagitahu c encik boyfriend dah masuk tidur 

ampun ya d

disebabkan aku tak dapat tidur aku sambung buat flyers , siap semua , dua kotak OK , aku rasa ada 600 sets , nak patah tengkuk aku stepler2 kertas -kertas tu, 

takpa mimie cari duitkan

aku tak tahu kenapa susah sangat aku tido malam ni, padahal penat gila aku sekarang ni, maybe sebab aku tak sabar nak tahu gaji aku bulan ni, bukan sebab tak ada duit , tapi sebab aku nak bujet duit untuk beli wishlist aku, kang tak bujet kang merana aku ...tempat kerja aku ni pun satu, boleh pula bulan ni lambat masuk duit , aku tak sabar nak bujet ni

  1. *************
sebelum ini aku rasa aku pernah mengadu kat blog ini yang, kerja aku sekarang bukan jiwa aku.Ok aku still stick dengan statement aku tu. aku memang tak suka langsung dengan apa yang aku buat, tapi sekarang aku rasa aku dah jauh disudut hati ku aku dah jatuh cinta dengan kerja aku ni , tapi aku tak nak layan sangat sebab aku tahu , tak boleh lama sangat kerja kat sini, lepas ni kena cari kerja sungguh2 dah 

aku suka dengan suasana kerja aku sekarang, mungkin sebab setiap hari mesti, atleast ada satu customer yang cari aku, biarpun kadang-kadang loan sedikit sahaja atau pun memang tak lepas langsung, tapi aku suka, sebab hasil usaha aku dalam setengah tahun ni semakin berbaloi

Alhamdulilah

satu lagi sebab aku suka ,aku rasa dah ngam dengan bos aku, tak adalah ngam sangat macam bos aku dengan workers dia sebelum ni , tapi Alhamdulilah aku dah tak rasa dia tak suka kerja dengan aku macam dulu

ok la rasa dah ngantuk pula 

nunyte

Assalamualikum

2 ulasan:

  1. boleh kata 95% orang berkerja bukan dalam bidang yg diminati... entah kenapa jadi begitu tapi kitalah yg berusaha menjadikan kerja kita tu sesuatu yg kita suka

    BalasPadam
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    BalasPadam