Isnin, 25 Julai 2011

tak bertudung VS bertudung

Salam
waktu sibuk2 berblogwalking tadi ak sempat gak jeling2 facebook ak.. yelah kemestian waktu cuti sem nie on9 for 24/7 hehehe.. then jeling2 ada beberapa orang kawan fb ak likes link so ak dengan  penuh rasa menyibuk g la bace link yg dorg like 2 .. kat link 2 ada gambar nie

saja bagi besar2 heheehe

ak x taw la sapa yang buat myb admin kakifacebook.com la kot yang buat .. x kira la sapa yang buat ak nak berterima kasih kat dia .. sbbny lepas nie senang la ak jawab pertanyaan kalau ada org tanya pasal x pakai tudung nie...ak nie sampai naik boring da dengar org cakap nanti la kalau da sampai seru baru pakai tudung .. sedang kan terang lagi bersuluh hukum islam cakap yang bertudung 2 WAJIB... mimie nie xda la alim ilmu agama pn senipis kulit bawang .. tapi kalau benda2 wajib mcm nie mimie telepas pandang kan susah

renung2kan dan selamat beramal


13 ulasan:

  1. renungan kite bersama ..

    hope kite yg bertudung ni pon akan menjadi muslimah yg solehah .. amin ..

    BalasPadam
  2. @nur Naimah : insyallah .. amin sama2 kta beringat kan??


    @etong : heehhee senag sikit nak jawab soalan org lain kan??

    BalasPadam
  3. jikalau dapat menutup semua,maka tertutup lah keaiban dirinya serta terpelihara daripada maksiat dan juga fitnah baik diri,keluarga serta masyarakat.sekadar perkongsian

    BalasPadam
  4. wah.. sukanya baca post ni.. ye lah kengkadang benda2 mcm ni kita pun kelu lidah nak menjawab. Lepas ni adalah idea nak jawab.

    BalasPadam
  5. dah lama mencari jawapan kepada pertanyaan nih.. alhamdulillah dah jumpa... leh sy kongsikan kepada yg lain x?? ^_^

    BalasPadam