Rabu, 15 Jun 2011

latest by mat lutfi terbaik


Salam 
sapa lg yang x kenal mat lufti??
kalau x kenal boleh klik kat sini or sini x pn google je matlutfi90

ak rasa vblog terbaru (13jun 2011)  nie best of the best dr dia
lucu 2 xpyh nak cakap 
nak 10 kali ak ulang tgk vblog dia nie ... hahhaha

tapi x tau la pula apa motif dia buat vblog mcm nie
kalau la boleh ak PM dia ak nak tanya sesgt2...
curious nie...

pada pndpt korg pla amcm??
apa isi tersirat yg cuba d sampaikan oleh matlutfi??



38 ulasan:

  1. dia nk smua org gelak terguling2 + lepaskn tension dgn melihat muke suciii die tu, haha!

    BalasPadam
  2. hahaha .. die ni memang mmpunyai muka yg lawak la .. tiap kli tgk vid clip dia mst tergelak :D haha

    BalasPadam
  3. @raima : hahaha 2 la pasal tp yg latest nie mmg lawak

    BalasPadam
  4. @alif : wah alif pn tgk juga.. hehe lawak kan??

    BalasPadam
  5. @ ghab van lan : bukan je superb .. tapi lawak gak hehhe

    BalasPadam
  6. Lwak gila.. Tergolek2 aku gelak...Lawak..lawak

    BalasPadam
  7. @pendkar laut : 2 la pasal .. tp yg paling penting dia bg moral kat situ .. dont be plastic kn?

    BalasPadam
  8. Mmg best sgt video dia latest neh, skali tgk pn dh brgelak sakan. ehe . :)

    BalasPadam
  9. @siti arfah : hahaha mimie nak 10 kali ulang tgk hehe

    BalasPadam
  10. @siti arfah : 2 la pasal.. lucu pny pasal ..hehe

    BalasPadam
  11. maybe dia nk kata kt kita2 ni..minat sgt K-Pop,padahal x taw pun apa depa carut sana.kita duk ske2,minat bagai.kot2 la..:)

    BalasPadam
  12. @abg stalker: oo abg minat kpop erk hehehe.. 2 la pasal pas2 dia mimie rasa dia ckp dont b plastic hehe

    BalasPadam
  13. tak salah nak minat k-pop cume jgn sampai terikot2 budaya diorg...dats why he said 'just be yourself'...BTW suke sgt ngan mt lutfi...hehehe rase mcm nk masuk meminang je die ni(tipu!)

    BalasPadam
  14. Lutfi comel :D

    Mksud vid tuuu, still ta dpt tgkap lg --' Hee :]

    BalasPadam
  15. @cik iera: stuju sgt2 myb dia tujukan untuk wanna b kpop kot kn??
    wah jatuh cinta nampak (hehehe nie pn tipu gak )

    BalasPadam
  16. @nurnajwa : hehehe comel kn ?? da 2 lawak lg hehehe.. myb mksd dia jgn jd kpop wanna be kot.. b ur self.. hehehe

    BalasPadam
  17. ayat terakhir tu memang sinis abis..
    tp ak rasa ada lagi video dia yg best..
    cam subjektif tu.. ;)

    BalasPadam
  18. hye,dear..kita satu kampung plak ney..sandakan..hehe...area mna ko disandakan?:)nice to meet you dear..em,already add you as my favorite blog...;)

    BalasPadam
  19. @kyo_9 : vdo mana 1 ak da khatam video dia nie..bukan smua cantik subjek 2 erk?? bg ak latest n yg dia bg ucapan hari ibu 2 plng best

    BalasPadam
  20. @chentaety: yaka org pohink nie hehehe.. ko pla sblh mana?? suka ak nie lau jumpa blogger sbhn hehehe.. thanks la dear :)nice 2 meet u 2.. dua bh nie blog ko hehehe < hehehe buat mcm fb pla >

    BalasPadam
  21. hehe mst la tgk .. alif paling suke time die buat vid clip hari ibu tu :D

    BalasPadam
  22. best...kelakar gila...dah la comel..hehehe :)

    BalasPadam
  23. @aisya aina : heheehe mmgtbaik mat lutfi

    @NUrza marlyana : hehehe + lucu

    BalasPadam
  24. sapa dia neh??blurr...T_T..

    BalasPadam
  25. dia nak kita minat sekali kat kpop sebab muka dia pun dah ala - ala kpop . haha . gelak guling - guling tengok video dia . ada satu video yang aisyah kesian sangat kat dia , video cekodok .

    BalasPadam
  26. asfz suka semua vid dye...
    memang best la layan...hehehehe :)

    BalasPadam
  27. @aisyah thaqif : hehehe tp paling best gak vdo hari ibu tahun lepas :)

    BalasPadam
  28. mat luthfi best..kpop tak best :P

    BalasPadam
  29. tgk muke dye da bole gelak dah,haha

    BalasPadam
  30. @ M fizan : like ur statment bro :)

    BalasPadam