Selasa, 7 Jun 2011

Racism d Malaysia

klik utk lmbh jelas ye..

klik utk lmbh jelas ye..
Opppsss entry yg sgt panas 
Huhuhuhu 
x phm ak zaman skrg pun masih jg ada racism 
igt pandai guna tenet x da la fikir mcm nie ishk2
tak baik ..tak baik





9 ulasan:

  1. perkauman besa la

    BalasPadam
  2. siapa yang keluarkan kenyataan tu..pliz inbox syah nnti...Syah sabahan ...

    BalasPadam
  3. @pencari qurratu aini... xtaw la bro... sa pn jmpa dekat keratan akbar ,,,huhuhu teruk kan :(

    BalasPadam
  4. aiyoooo....sbr je la ekk syg^^

    BalasPadam
  5. hehehe mmg sabar je pun nie.. ^^

    BalasPadam
  6. uiksss...ada juga org kolot macam tu...sangat2 stupid itu urang...huhu... walaupun i orang semenanjung..i keje kat sabah for 2 years until today...sabah merupakan negeri yang best dan aman...kat shopping cmplex pn ok..xada remaja2 nakal yang mengacau gadis2 muda or orang awam..x sama ngan remaja2 d semenanjung...kat sini kereta x ada??? orang yang buat statement tu org jakun kot sebab dia x pernah datang sabah n tak tahu kat sabah ni penuh ngan kereta...yang pentingnya dia tu tidak celik IT la sebab tak tahu isu semasa..huhu

    BalasPadam
  7. @eamy milea : huhuhu 2 la pasal ...sdih rasa ...ada lagi manusia bfikiran mcm 2 huhuhuhu...

    BalasPadam
  8. biasalah tu... maseh ada jugak yg fikir penduduk sarawak tinggal atas pokok... masih ada segelintir org mcm ni.. biarkan.. 1hari nnti akan tiba masa mereka mengenali budaya kita di pulau borneo ni...
    (^_^)

    BalasPadam
  9. @sob solhi : btl2 sidak sik penah g borneo bh ,,, mun kmk sik tahan ada org klak kdak ya kmk padah jak sidak yg klaka ya sik penah nek belon hehehe jan sik kmk ,,,

    BalasPadam